Kerstkaarten tbv torenactie Afdrukken E-mail

DECEMBERZEGELS EN KERSTKAARTEN TORENACTIE

Zoals u hebt kunnen zien, lopen de werkzaamheden aan de toren naar hun einde. Dat betekent ook dat de acties afgerond zullen worden. Deze laatste 2 maanden van het jaar kunt u nog steeds postzegels, kaarten en onderzetters aanschaffen zoals u dat regelmatig leest in de Omroepertjes van de Harlinger Courant.

U gaat vast ook uw naasten, vrienden relaties, enz. via de post Zalige Kerstdagen en een Zalig Nieuwjaar wensen. Wat is dan mooier daarbij speciale decemberzegels te gebruiken.

decemberzegels

Nieuw is dat er nu ook speciale kerstpostzegels voor onze torenactie zijn ontworpen en gekocht kunnen worden. Hierbij zitten er 10 stuks  op een velletje. Een velletje decemberzegels gaat bij ons € 5,- kosten. Daarvan zal € 1,40 ten goede komen aan de toren.

U kunt vanaf nu reeds deze zegels bestellen op het bekende adres, Schritsen 40, (Betty) en vanaf 23 november kunnen ze dan geleverd worden. U mag ze vanaf dat moment gaan gebruiken.

kerstkaart1Verder zijn er nog speciale kerstkaarten ontworpen met daarop afgebeeld de geboorte van Jezus zoals die te zien is op het Hoofdaltaar van onze kerk, de H. Michaëlkerk.  Deze kaarten kosten € 0,50 per stuk en zijn ook bij Betty te bestellen.

Ook zullen deze prachtige kerstkaarten, decemberzegels (en ook de andere actieartikelen) verkrijgbaar zijn bij het kraampje tijdens de Kerstmarkt op de Zoutsloot. Decemberzegels mogen tot begin januari gebruikt worden, daarna zult u bij moeten plakken.

Laatst aangepast ( maandag, 28 november 2011 08:44 )