Rabobank coöperatiefonds bijdrage toegekend.

chequeDinsdagavond 1 november 2011 waren wij als beheercommissie van de Michaëlparochie uitgenodigd op een van de ledenvergadering van de Rabobank Noordwest Friesland. In deze vergaderingen worden de bijdragen van het Rabobank Coöperatiefonds aan de genomineerde projecten in Harlingen en omstreken bekendgemaakt.

De vergadering vond plaats in een ruimte bij Spaansen BV aan de Industriehaven. Zo’n 75 leden en genomineerden waren aanwezig.

Voordat de vergadering begon, gaven medewerkers van Spaansen een presentatie over de bedrijfsactiviteiten, waarna er een korte rondleiding werd gehouden door het bedrijf. Dit was heel interessant.

Vervolgens werd de vergadering voor de leden gehouden en tenslotte waren we op het punt beland, dat de uitslag bekend werd gemaakt.

Er waren in totaal acht projecten en het bestuur van de Rabobank was blij, dat alle projecten een bedrag kregen toegewezen. Dit kwam omdat er meer geld beschikbaar was gekomen uit andere districten, waar men niet alles hoefde te doneren.

Dus was iedereen blij. De uitslag van de stemming werd wel bekend gemaakt. Ons project eindigde op de vierde plaats. Een mooie score. Een flink aantal leden hebben de restauratie van de toren als een belangrijke bijdrage aan de Harlinger monumenten gezien en op ons project gestemd.

Tenslotte vond de uitreiking van de cheques plaats. Johan Dijkstra mocht een cheque van €5000,00 in ontvangst nemen. De eerste drie geplaatsten gaven nog een nadere uitleg over hun project. Dan nog even op de foto. Daarna sloot de voorzitter de vergadering en was er nog een gezellig samenzijn.

cheque1

De parochie H. Michaëel Harlingen bedankt alle Rabobank leden voor hun stem en het Rabobank Coöperatiefonds voor de bijdrage. We feliciteren ook de andere projecten, die ook een bijdrage mochten ontvangen. Wij stellen het zeer op prijs en het helpt ons om de financiering van de restauratie van de toren rond te krijgen.

Theo Faber, secretaris beheercommissie.

Laatst aangepast ( vrijdag, 04 november 2011 20:56 )