Storm 13 september 2011 Afdrukken E-mail

13 september 2011

Vandaag hebben  we de eerste herfststorm. Bovengekomen, zien we dat de storm geen goed doet aan de nieuwe leien. Omdat de steiger behoorlijk heen en weer gaat, drukt deze de leien stuk aan de westkant. Aan de oostkant komt de steiger daardoor los van de toren. Omdat de leidekkers daar al nieuwe leien hadden aangebracht is er behoorlijke schade. Gelukkig blijft de boel wel overeind en is er voor de omgeving van de kerk niks te vrezen. Bekijk de foto’s maar.

De voegen, die voor vernieuwing zijn  aangewezen, zijn uitgefreesd. Er laten zelfs complete stenen los. We zijn er nog net op tijd bij. Je moet er niet aan denken als er stenen naar beneden komen. Binnenkort begin dus de voeger, die alles weer netjes maakt.

Laatst aangepast ( maandag, 03 oktober 2011 21:49 )