woensdag, 19 september 2012 19:16

AFSCHEID NEMEN...

Beste lezer of lezeres!
U hebt nu voor het laatst uw vertrouwde parochieblad in handen. Er komt wel een nieuw blad maar dat is voor later. Laten we nog even stil staan bij dit blad dat u nu in handen hebt.

Hoeveel keer is dit blad bij u bezorgd? Hebt u het opgeraapt en doorgebladerd, eerst snel en daarna wat aandachtiger? Heeft u het weggelegd om het later weer even te pakken om te kijken waar en hoe laat de vieringen waren of om wat voedsel voor de ziel te vinden?

Voordat dit blad bij u in handen kwam was het al door vele andere handen gegaan: de samenstellers, de drukkers, de vouwers, de bezorgers....  de schrijvers, de typers, de webmasters, de pastores. Allen hebben op de een of andere wijze met dit blad te maken gehad.

Nu dit blad ophoudt te bestaan is een woord van dank, van gróte dank, op zijn plaats voor al die mensen die op een of andere wijze bij het maken van dit blad betrokken waren. Sommigen houden hun taken, voor anderen houdt het nu op. Er komt een nieuw blad voor alle parochies samen. Best spannend. Maar voor nu eerst nog even de weemoed dat dit blad, dat u nu in handen hebt, niet meer terugkomt want het is klaar, het is af.

Namens mijn collega: dank jullie zeer, makers en lezers. Het was prachtig!
En nu op naar de toekomst want we blijven in vertrouwen ONDERWEG!