dinsdag, 01 mei 2012 13:01

NIEUW GEZAMENLIJK PAROCHIEBLAD IN OKTOBER VAN START

Onlangs presenteerden de leden van de werkgroep Gezamenlijk Parochieblad hun plannen voor een nieuw blad aan de redacteuren van de huidige parochiebladen. Nog voordat de nieuwe parochie een feit is zal er al een nieuw blad verschijnen. De bedoeling is dat met ingang van oktober dit jaar er één gezamenlijk blad komt in magazinevorm.

Er is voor gekozen om een onderscheid te maken tussen inhoudelijke redacteuren en vormredacteuren. Daardoor zal er een prachtig blad ontstaan want de huidige redacteuren (de meesten blijven, een enkeling draagt zijn taken over) leveren de artikelen aan en de vormredacteuren zorgen er voor dat het er allemaal mooi uit komt te zien.

We zullen een parochieblad krijgen waar we trots op zijn, dat durf ik nu al te zeggen. Daar zullen de talentvolle redacteuren die wij in onze parochies hebben voor zorgen. Bovendien vinden de huidige redacteuren het ook heel leuk om samen een mooi nieuw blad te maken al is er natuurlijk ook wel wat droefenis dat er aan de afzonderlijke bladen straks een einde komt.

Een nieuwe parochie vraagt om een nieuw parochieblad. Het is nu aftellen naar de verschijning daarvan. Geniet daarom nog even van het oude vertrouwde en zie ondertussen uit naar het nieuwe. Nog vijf maanden, dan is het zover!

Laatst aangepast ( dinsdag, 01 mei 2012 13:05 )