ISRAËLREIS 2012

Van onze oud-pastor Nellie Sluis ontvingen we het volgende bericht omtrent een te organiseren 8-daagse Israëlreis van maandag 4 juni t/m maandag 11 juni 2012.

Omdat ondergetekende als reisleidster al zo’n tien keer parochiereizen maakte met gelovigen uit de verschillende parochies waar ik werkte, is er de laatste maanden al meerdere keren gevraagd of dit ook vanuit onze samenwerkende parochies in Noord-Groningen zou kunnen.

Natuurlijk zijn daar andere ‘parochianen van ooit’ ook heel erg welkom bij!! Inmiddels heeft Isropa reizen samen met ondergetekende een reis samengesteld. De reis zal rond de € 1.250,00 kosten (incl. entrees, reiskosten en halfpension) en we gaan met een bus gezamenlijk naar Schiphol. Hoe meer belangstelling, hoe goedkoper de reis. Iedereen is welkom: men hoeft niet persé van de R.K. kerk te zijn. Tijdens de reis wordt op twee verschillende plaatsen een viering gehouden – indien een priester mee, dan een eucharistieviering. Hebt u, heb jij, interesse in deze reis? Mail dan met pastor Nellie Sluis, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , voor het volledige programma en eventueel aanmeldingsformulier. Telefonische informatie over de reizen op: 0596 - 855128 (Pastor Nellie Sluis) of 0223 - 647173 (Tiny Zijm)

Met vriendelijke groet, Nellie Sluis