Parochie Heilige Jacobus de Meerdere

Nieuws uit onze parochie
Afdrukken E-mail
  
donderdag, 20 september 2012 13:17

DE LAATSTE GOLFSLAG

 

Dit was ‘m dan…de allerlaatste Golfslag.

Zo’n vijftig jaar geleden startten Zuster Borromea en Zuster Wilhelmina dit parochieblad. Eerst elke week, later elke twee weken, toen elke drie weken en de laatste jaren elke vier weken.
Golfslag1

Dank, óntzettend veel dank aan ál die vrijwilligers van jaren en jaren, van typistes, afdrukkers, rapers en vouwers, bezorgers, koffieschenkers tot allen die copij aanleverden voor al hun werk om met elkaar toch telkens weer die vertrouwde gele Golfslag bij u te kunnen bezorgen. En hij werd gelezen, heel goed gelezen zelfs…..en wat waren de ‘raapavonden’ gezellig……

Allen nogmaals veel, veel dank!

Golfslag2

 

En zo komt er een einde, maar ook een nieuw begin, straks, met de presentatie van ons gezamenlijk parochieblad “Onderweg”. Het zal even wennen zijn. De bezorg(st)ers blijven ons nieuwe parochieblad bij u thuis bezorgen. We wensen alle redacties heel veel succes met het maken van ons nieuwe parochieblad
Golfslag3

Laatst aangepast ( donderdag, 20 september 2012 13:31 )
 
Afdrukken E-mail
  
woensdag, 19 september 2012 19:23

NIEUW PAROCHIEBLAD

In oktober verschijnt ons nieuwe parochieblad voor de gezamenlijke parochies, die na de fusie tezamen "Heilige Jacobus (de meerdere) Parochie" zal gaan heten.

Voor het novembernummer kunt vanaf nu al kopij aanleveren, die betrekking heeft op zaken die vanaf die tijd actueel worden.

Kopijdatum november nr.: uiterlijk woensdag 10 okt. 2012, 10.00 uur.

Uitgave: 3 nov. t/m 1 dec.Onderweg

Bezorgdatum 30 oktober -3 november.

Algemene berichten kunt u zenden naar:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Lokatieberichten kunt u zenden naar:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast ( woensdag, 19 september 2012 19:34 )
 
Afdrukken E-mail
  
woensdag, 19 september 2012 19:16

AFSCHEID NEMEN...

Beste lezer of lezeres!
U hebt nu voor het laatst uw vertrouwde parochieblad in handen. Er komt wel een nieuw blad maar dat is voor later. Laten we nog even stil staan bij dit blad dat u nu in handen hebt.

Hoeveel keer is dit blad bij u bezorgd? Hebt u het opgeraapt en doorgebladerd, eerst snel en daarna wat aandachtiger? Heeft u het weggelegd om het later weer even te pakken om te kijken waar en hoe laat de vieringen waren of om wat voedsel voor de ziel te vinden?

Voordat dit blad bij u in handen kwam was het al door vele andere handen gegaan: de samenstellers, de drukkers, de vouwers, de bezorgers....  de schrijvers, de typers, de webmasters, de pastores. Allen hebben op de een of andere wijze met dit blad te maken gehad.

Nu dit blad ophoudt te bestaan is een woord van dank, van gróte dank, op zijn plaats voor al die mensen die op een of andere wijze bij het maken van dit blad betrokken waren. Sommigen houden hun taken, voor anderen houdt het nu op. Er komt een nieuw blad voor alle parochies samen. Best spannend. Maar voor nu eerst nog even de weemoed dat dit blad, dat u nu in handen hebt, niet meer terugkomt want het is klaar, het is af.

Namens mijn collega: dank jullie zeer, makers en lezers. Het was prachtig!
En nu op naar de toekomst want we blijven in vertrouwen ONDERWEG!

 

 
Afdrukken E-mail
  
dinsdag, 01 mei 2012 13:01

NIEUW GEZAMENLIJK PAROCHIEBLAD IN OKTOBER VAN START

Onlangs presenteerden de leden van de werkgroep Gezamenlijk Parochieblad hun plannen voor een nieuw blad aan de redacteuren van de huidige parochiebladen. Nog voordat de nieuwe parochie een feit is zal er al een nieuw blad verschijnen. De bedoeling is dat met ingang van oktober dit jaar er één gezamenlijk blad komt in magazinevorm.

Laatst aangepast ( dinsdag, 01 mei 2012 13:05 )
Lees meer...
 
Afdrukken E-mail
  
donderdag, 12 januari 2012 10:44

PROFICIAT REDACTIE - 50 jaar Golfslag

Ditmaal is er een prachtige Golfslag verschenen bij u thuis. Eénmalig is niet de gele opvallende kleur kaft gebruikt, maar krijgt U een Golfslagnummer waar kunstenaar Jan Murk de Vries zijn bijdrage aan heeft gegeven. Veel dank! En verder kunt u een bijdrage lezen van de redactieleden van de Golfslag die teruggrijpen op de laatste 50 jaar. De Golfslag is een begrip in vele huizen en een waardevol en goed communicatiemiddel. Misschien in deze tijd nog wel meer dan vroeger, want we weten, het kerkbezoek neemt al vele jaren af, maar mensen willen gelukkig toch betrokken blijven bij hun mooie parochie. Dat kan door de Golfslag. We bereiken met het blad vele mensen die we anders niet meer zouden bereiken. De Golfslag voorziet ons iedere vier weken van kerkelijk nieuws en parochienieuws. Nog even…want dan gaat de redactie van de Golfslag op in een nieuw te vormen parochieblad welke zal worden uitgegeven door de gezamenlijke vier parochies.

Bij deze wil ik de redactieleden van nu, maar ook al de redactieleden van ooit, bedanken voor hun inzet bij de totstandkoming van dit blad.


 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL